Sinterklaas

Hoera, de Sint komt toch in de huiskamer!

Goed nieuws over COVID-19 en 5 december: Pieten kunnen geen corona krijgen en het ook niet verspreiden. Da’s heel fijn. Als een kind een schoen zet, dan mag Piet er gewoon wat in doen.

 

Maar… hoe zit het nu met Sinterklaas? Kan die rond 5 december nog steeds op bezoek komen bij u thuis? Zeker wel, via het beeldscherm. Speciaal met een persoonlijk verhaal voor elk kind, dat u wilt verrassen met een boodschap van de Sint zelf.

 

Persoonlijk videobezoek

Kortom, dit jaar verzorgt De Paulusgroep Leiden een sintbezoek via video in plaats van live met de auto. U gaat zien: ook een videobezoek is spannend en verrassend voor de kinderen. Want Sinterklaas pakt het Grote Boek erbij en daaruit blijkt precies wat hij allemaal weet van elk kind: hobby’s, vriendjes, zwemdiploma’s, juffen, sport… En het leuke is, de video kunt u nog eens samen terugzien.

 

U steunt het jeugdwerk

Wilt u de Sint corona-veilig op bezoek in een vrolijke video? En steunt u graag het jeugdwerk van de zeeverkenners in deze regio? Bestel dan een sintbezoek via het aanmeldformulier hieronder.

Met het geld dat we ophalen met deze actie kunnen we onze zeilboten onderhouden en kunnen we ieder jaar een leuk zomerkamp organiseren.

Bedrijven/verenigingen

Voor bedrijven/verenigingen kan Sinterklaas mogelijk ook op een ander tijdstip langskomen dan de vaste dagen, neemt u hier even contact over op. Mailen kan naar sinterklaas@paulusgroep.net.

De Sintactie wordt dit jaar gesponsord door De Gaanderij

Bestel online een maaltijd via deze link: https://gaanderij.onlinemaaltijd.nl

Prijzen

De Sint kan dit jaar niet bij u langskomen door corona, maar hij kan wel een videoboodschap sturen!

Veel gestelde vragen over de Sintactie (niet van toepassing tijdens corona)

Op basis van jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat 1 kwartier voor  4  kinderen voldoende is.

In deze tijd kan de Sint elk kind iets vragen (op basis van het formulier dat u van ons krijgt bij ontvangst van uw aanvraag) en hen 1 cadeautje geven. Hierna is vaak de spanningsboog van de kinderen bereikt en kan de Sint naar een volgend adres.

Als er veel kinderen zijn, als u meer aandacht wilt per kind of als de Sint ook aandacht moet besteden aan de volwassenen, dan is er meer tijd nodig.

We komen met een chauffeur, de Sint en 2 Pieten(roetveeg). Het geld geeft u in een open envelop aan de chauffeur. Deze zal ergens terzijde wachten. Het ingevulde formulier (dat u van ons krijgt na aanmelding) met info over de kinderen en de zak met 1 cadeautje voor elk kind (voorzien van naam) geeft u aan de Piet. Het formulier stopt de Piet in het grote boek van Sint. De Sint zal kort met de kinderen praten obv het formulier en ze het cadeautje geven dat u aan de Pieten heeft gegeven.

De kinderen krijgen van de Piet ook een handje pepernoten (in geval van een allergie, dit apart melden!).

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar sinterklaas@paulusgroep.net of  bellen kan op 30 november, 1 december, 4 december en 5 december naar 06-39894192. Wij hebben ook een facebook community waar u lid van kan worden om op de hoogte te blijven van het sinterklaasnieuws op de Paulus.