Sinterklaas

Veel gestelde vragen over de Sintactie (niet van toepassing tijdens corona)

Op basis van jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat 1 kwartier voor  4  kinderen voldoende is.

In deze tijd kan de Sint elk kind iets vragen (op basis van het formulier dat u van ons krijgt bij ontvangst van uw aanvraag) en hen 1 cadeautje geven. Hierna is vaak de spanningsboog van de kinderen bereikt en kan de Sint naar een volgend adres.

Als er veel kinderen zijn, als u meer aandacht wilt per kind of als de Sint ook aandacht moet besteden aan de volwassenen, dan is er meer tijd nodig.

We komen met een chauffeur, de Sint en 2 Pieten(roetveeg). Het geld geeft u in een open envelop aan de chauffeur. Deze zal ergens terzijde wachten. Het ingevulde formulier (dat u van ons krijgt na aanmelding) met info over de kinderen en de zak met 1 cadeautje voor elk kind (voorzien van naam) geeft u aan de Piet. Het formulier stopt de Piet in het grote boek van Sint. De Sint zal kort met de kinderen praten obv het formulier en ze het cadeautje geven dat u aan de Pieten heeft gegeven.

De kinderen krijgen van de Piet ook een handje pepernoten (in geval van een allergie, dit apart melden!).

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar sinterklaas@paulusgroep.net of  bellen kan op 30 november, 1 december, 4 december en 5 december naar 06-39894192. Wij hebben ook een facebook community waar u lid van kan worden om op de hoogte te blijven van het sinterklaasnieuws op de Paulus.