Sinterklaas

Algemene informatie

Al meer dan 50 jaar organiseert de Paulugroep uit Leiden een Sinterklaasactie. Bedrijven en particulieren kunnen bij de Paulusgroep een hulpsinterklaas met twee pieten inhuren. De Pieten zijn net als in het Sinterklaasjournaal met roetvegen geschminkt. Voor het huren van een Sint en twee pieten kunt u onderaan de pagina het contactformulier invullen. In overleg is er een mogelijkheid tot een andere datum, dit kunnen wij echter niet garanderen.

Met het geld dat we ophalen met deze actie kunnen we onze zeilboten onderhouden en kunnen we ieder jaar een leuk zomerkamp organiseren.

Bedrijven/verenigingen

Voor bedrijven/verenigingen kan Sinterklaas mogelijk ook op een ander tijdstip langskomen dan de vaste dagen, neemt u hier even contact over op. Voor zo’n bezoek geldt een minimum van 2 kwartier. Mailen kan naar sinterklaas@paulusgroep.net,  bellen kan op 30 november, 1 december, 4 december en 5 december naar 06-39894192

Prijzen

  • Particulier €40,-
  • Bedrijf €60,-

Waar?

In de regio Leiden kunnen Sint en Pieten langs komen.
Onder regio Leiden verstaan wij:

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Voorschoten
  • Oegstgeest
  • Warmond
  • Zoeterwoude
  • Rijnsburg
  • Valkenburg

De inschrijvingen voor december 2019 zijn gesloten!

Veel gestelde vragen over de Sintactie

Op basis van jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat 1 kwartier voor  4  kinderen voldoende is.

In deze tijd kan de Sint elk kind iets vragen (op basis van het formulier dat u van ons krijgt bij ontvangst van uw aanvraag) en hen 1 cadeautje geven. Hierna is vaak de spanningsboog van de kinderen bereikt en kan de Sint naar een volgend adres.

Als er veel kinderen zijn, als u meer aandacht wilt per kind of als de Sint ook aandacht moet besteden aan de volwassenen, dan is er meer tijd nodig.

We komen met een chauffeur, de Sint en 2 Pieten(roetveeg). Het geld geeft u in een open envelop aan de chauffeur. Deze zal ergens terzijde wachten. Het ingevulde formulier (dat u van ons krijgt na aanmelding) met info over de kinderen en de zak met 1 cadeautje voor elk kind (voorzien van naam) geeft u aan de Piet. Het formulier stopt de Piet in het grote boek van Sint. De Sint zal kort met de kinderen praten obv het formulier en ze het cadeautje geven dat u aan de Pieten heeft gegeven.

De kinderen krijgen van de Piet ook een handje pepernoten (in geval van een allergie, dit apart melden!).

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar sinterklaas@paulusgroep.net of  bellen kan op 30 november, 1 december, 4 december en 5 december naar 06-39894192. Wij hebben ook een facebook community waar u lid van kan worden om op de hoogte te blijven van het sinterklaasnieuws op de Paulus.