Welpen

De Paulus heeft sinds 2012 ook een speltak voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar: de welpen. De welpen hebben elke zondag opkomst van 13:00 tot 15:30. De precieze data en tijden zijn te vinden in het jaarprogramma. We gaan dan bijvoorbeeld varen, spelen verstoppertje of doen een groot buitenspel. Want als het ook maar een beetje goed weer is zijn we het liefst buiten te vinden, rond het schoolgebouw of in het Leidse Hout. Op onze Facebookpagina zijn de laatste foto’s te zien en is het laatste nieuws te lezen.

De kosten voor een heel jaar bedragen 250 euro (2021-2022) (inclusief 1-2 korte kampen van een weekend en het zomerkamp van een week). Als uniform hebben we een t-shirt wat 10 euro kost, via ons aan te schaffen bij de installatie.

30 september 2012 was de eerste opkomst van de welpen, en we zijn er nog elke week! Een keertje komen kijken kan altijd, neem dan even contact op met Max de Theije op +31 6 13 83 12 39
 of mail naar akela@paulusgroep.net. De welpen hebben hun opkomsten meestal in het Leidse Houtschool, aan de Adriaan Pauwstraat 1.

Het leidingteam bestaat uit de volgende vrijwilligers:
Tomas van Beijnen

Tomas van Beijnen

Jonah Hoenderkamp

Jonah Hoenderkamp

Hallo, ik ben Jonah en ik ben dit jaar deel van de welpenstaf. Ik zit nu in 6 gymnasium en werk als plaatselijke pizzakoerier in Oegstgeest. Op de zaterdag ben ik te vinden op het voetbalveld bij FC Oegstgeest in de spits. En de zondag is al 10 jaar gereserveerd voor de Paulus. We gaan er weer een leuk jaar van maken!

Max de Theije

Max de Theije

Hoi ik ben Max, ik ben 18 jaar oud en dit is mijn 8e jaar op de Paulus en mijn eerste jaar als welpenstaflid. Ik ben samen met Floris verantwoordelijk voor de EHBO en natuurlijk met de andere welpenstafleden om het ontzettend gezellig te maken

Buiten de Paulus ben ik eerstejaars biologiestudent en verder houd ik me bezig met afspreken met vrienden en rondhangen op de bank.

Floris Perreijn

Floris Perreijn

Hallo ik ben Floris.

Ik ben in het eerste jaar dat welpen zijn opgericht bij de Paulus gekomen als welp.
Hier heb ik twee jaar met veel plezier gezeten en ben toen overgevlogen naar de zeeverkenners. Na zes jaar met veel plezier zeeverkenner te zijn geweest werd het tijd om staf te worden. Nu begin ik aan mijn tweede stafjaar als welpenstaf.

Voor vragen kun je bij mij terecht via floris@paulusgroep.net of akela@paulusgroep.net.