Welpen

De Paulus heeft sinds 2012 ook een speltak voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar: de welpen. De welpen hebben elke zondag opkomst van 13:00 tot 15:30. De precieze data en tijden zijn te vinden in het programma. We gaan dan bijvoorbeeld varen, spelen verstoppertje of doen een groot buitenspel. Want als het ook maar een beetje goed weer is zijn we het liefst buiten te vinden, rond het gebouw of in het Leidse Hout. Op onze Facebookpagina zijn de laatste foto’s te zien en is het laatste nieuws te lezen.

De kosten voor een heel jaar, inclusief 1-2 kleine kampjes van een weekeind en het zomerkamp van een week bedragen 225 euro (2013-2014). Als uniform hebben we een t-shirt wat 10 euro kost, via ons aan te schaffen bij de installatie.

30 september 2012 was de eerste opkomst en intussen zijn we gegroeid naar 25 welpen. Een keertje komen kijken kan altijd, neem dan even contact op met Bart van Biemen op
06-44620701 of mail naar bart@paulusgroep.net

Het leidingteam bestaat uit de volgende vrijwilligers:
Bart Van Biemen

Bart Van Biemen

Akela

Hallo ik ben Bart en ik ben 21 jaar oud.
Op mijn elfde kwam ik als zeuntje bij de Paulus, Na een hele leuk tijd gehad te hebben bij de zeeverkenners ben ik overgevlogen naar de welpenstaf. Dit is nu mijn derde jaar als welpenstaf en ik ga nog steeds iedere week met veel plezier naar de opkomst! Bij de welpengroep ondersteun ik Michael met zijn akela taak als vice-akela, ben ik verantwoordelijke voor de administratie, oudercontact en in December ben ik algemeen coördinator van de Sint-actie.
Mocht u contact met mij op willen nemen, dan kan dit via:
Telefoon: 06-44620701
E-mail: Bart@paulusgroep.net

Casper Chaudron

Casper Chaudron

Welpenstaf

Hallo ik ben Casper Chaudron.
Ik ben 18 jaar oud en zit in het tweede jaar van mijn opleiding op de Hogeschool van Amsterdam. Na een korte break van 6 jaar bij de zeeverkenners ben ik weer terug bij de welpen. Nu als staflid. Mijn taken zijn de financiën, paulariteiten en samen met Bregje de EHBO. Mijn hobby’s zijn skateboarden en foto’s maken. Een lievelingsdier kan ik niet kiezen en als ik de loterij win koop ik een nieuwe fiets.

Thijs Molenkamp

Thijs Molenkamp

Welpenstaf

Gegroet, aardlingen!
Mijn naam is Thijs en ik ben staflid bij de welpen.
Ik zit in de zesde op het Stedelijk Gymnasium Leiden en volgend jaar ga ik MST (scheikunde met een interessante naam) studeren.
In mijn vrije tijd speel ik piano, zing ik en drum ik, maar bovenal bezoek ik graag metalconcerten.
Met mijn vrienden speel ik Magic The Gathering en Dungeons & Dragons. 

Contact:
thijs@paulusgroep.net

 

Bregje Bemelman

Bregje Bemelman

Welpenstaf