Welpen

De Paulus heeft sinds 2012 ook een speltak voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar: de welpen. De welpen hebben elke zondag opkomst van 13:00 tot 15:30. De precieze data en tijden zijn te vinden in het programma. We gaan dan bijvoorbeeld varen, spelen verstoppertje of doen een groot buitenspel. Want als het ook maar een beetje goed weer is zijn we het liefst buiten te vinden, rond het gebouw of in het Leidse Hout. Op onze Facebookpagina zijn de laatste foto’s te zien en is het laatste nieuws te lezen.

De kosten voor een heel jaar, inclusief 1-2 kleine kampjes van een weekeind en het zomerkamp van een week bedragen 225 euro (2013-2014). Als uniform hebben we een t-shirt wat 10 euro kost, via ons aan te schaffen bij de installatie.

30 september 2012 was de eerste opkomst en intussen zijn we gegroeid naar 25 welpen. Een keertje komen kijken kan altijd, neem dan even contact op met Bart van Biemen op
06-44620701 of mail naar bart@paulusgroep.net

Het leidingteam bestaat uit de volgende vrijwilligers:
Bart Van Biemen

Bart Van Biemen

Akela

Hallo ik ben Bart en ik ben 21 jaar oud.
Op mijn elfde kwam ik als zeuntje bij de Paulus, Na een hele leuk tijd gehad te hebben bij de zeeverkenners ben ik overgevlogen naar de welpenstaf. Dit is nu mijn derde jaar als welpenstaf en ik ga nog steeds iedere week met veel plezier naar de opkomst! Bij de welpengroep ondersteun ik Michael met zijn akela taak als vice-akela, ben ik verantwoordelijke voor de administratie, oudercontact en in December ben ik algemeen coördinator van de Sint-actie.
Mocht u contact met mij op willen nemen, dan kan dit via:
Telefoon: 06-44620701
E-mail: Bart@paulusgroep.net

Thijs Molenkamp

Thijs Molenkamp

Welpenstaf
Hoi, ik ben Thijs. en ik studeer scheikunde aan de Universiteit Leiden.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek. Zodra het weer kan ben ik een actieve concertbezoeker.
Hierboven zie je mijn hoofd.

 

Bregje Bemelman

Bregje Bemelman

Welpenstaf

Hoi!

Mijn naam is Bregje Bemelman en ik ben 19 jaar. Ik zit ongeveer al 7 jaar op de paulus en ik ben nu al 2 jaar welpenstaf. Ik heb het erg naar me zin en ga er met plezier iedere zondag naartoe!

Buiten de paulus zit op het roc Mondriaan en ik doe de opleiding meewerkend horeca ondernemer op de hotel and management school in Den Haag. Ik zit nu in mijn 3e jaar en laatste jaar. Ik loop stage bij Anne en Max in Den Haag en ik werk bij de Gaanderij in Leiden. Dat is de zaak van mijn moeder en ik werk er met plezier al 3 jaar.

Rutger Ramaker

Rutger Ramaker

Hoi ik ben Rutger, inmiddels 18 jaar oud en ik zit nu in mijn 6e jaar bij de Paulus. Recentelijk ben ik Welpenstaff geworden. Binnen de staf zorg ik er onder andere voor dat het gedeelte van de welpen er netjes uitziet.

Buiten de scouting doe ik de opleiding watermanagement aan het Lentiz MBO Westland in Naaldwijk. Verder zoek ik graag naar fossielen in binnen en buitenland.

Floris Perreijn

Floris Perreijn

Hallo ik ben Floris.

Ik ben in het eerste jaar dat welpen zijn opgericht bij de Paulus gekomen als welp. Hier heb ik twee jaar met veel plezier gezeten en ben toen overgevlogen naar de zeeverkenners. Hier heb ik zes jaar met veel plezier gezeten.

Nu ben ik na zes jaar weer terug bij de welpen en heb er heel veel zin in. Mijn taken zijn uniform, veiligheid en samen met Bregje EHBO.

Verder zijn mijn hobby’s zeilen en Magic the Gathering.

Bram van der Putten

Bram van der Putten

Welpenstaf

Hallo ik ben Bram van der Putten

23 jaar oud en ben kort geleden mijn beigebedrijf begonnen als meubelmaker (http://www.beterbram.nl/). Na een aantal jaar zeeverkennersstaf nu welpenstaf.
Waarbij ik de verantwoording draag voor de keuken samen met Bregje, sport en spel.

Buiten het hier al bijna 14 jaar naar mijn zin te hebben haal ik ook nog veel plezier uit turnen en volleybal waar ik me ook wekelijks voor inzet.