Vrienden van de Paulus

Veel oud-leden dragen de Paulus nog steeds een warm hart toe met alle mooie herinneringen aan de tijd bij Zeeverkenners. Dit bleek onder andere uit de reacties tijdens de reünie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Paulus. 
Vaak ben je niet meer in de gelegenheid om intensief voor de Paulus actief te zijn, maar zou je nog wel graag betrokken willen blijven bij de vereniging. Misschien uit nieuwgierigheid of om de vereniging daadwerkelijk te ondersteunen, hiervoor is De Vrienden van de Paulus in het leven geroepen

Wat houdt de vriendschap in?

De Paulusgroep houdt de vrienden graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging. Twee keer per jaar ontvang je daarover een digitale nieuwsbrief waarin ook vermeld zal worden waar de contributie van de vrienden aan is besteed.
Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel waar leden en oud-leden elkaar kunnen ontmoeten om oude herinneringen maar ook nieuwe wapenfeiten te delen.
Er wordt gewerkt aan een digitaal fotoalbum met recente en oude foto’s. Vrienden van de Paulus krijgen toegang tot dit afgeschermde album.
En de namen van De Vrienden van de Paulus krijgen natuurlijk een ereplaats in de Loods!

De extra inkomsten zal de Paulus steken in kleine en grotere projecten waar alle huidige en toekomstige leden van profiteren. Bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe reddingsvesten, opknappen van de keuken, de aanschaf van een nieuwe tent of een uitbreiding van de vloot.

Iedereen kan Vriend van de Paulus worden

Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,—ben je Vriend van de Paulus. Als welkomstkado ontvang je de bekende Paulustrui!

Als je meer wilt betekenen voor de Paulus dan zijn er diverse mogelijkheden:

Als je meer wilt betekenen voor de Paulus dan zijn er diverse mogelijkheden:

Veel mensen hebben connecties of zitten in een positie dat ze de vereniging kunnen helpen, denk hierbij aan: het geven van trainingen, het archiveren van foto’s en oude data op papier en het helpen organiseren van diverse andere activiteiten.

Het doneren van geld of materialen om het onderhoud van gebouwen en boten of speciale wensen van de groepen te helpen verwezenlijken.

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die:

Kan helpen bij het maken van een digitaal fotoboek van de Paulus
Kan helpen bij het digitaliseren van het archief
De administratie van Vrienden van de Paulus wil doen
Wil meedenken over verdere invulling van de Vrienden van de Paulus.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:

Vriendenvanpaulusleiden@gmail.com

Met in ieder geval: Je naam, je emailadres en je rekeningnummer.

Dan kunnen we contact opnemen en je de felbegeerde vrienden-van-de-Paulus-trui toesturen.